A+ A A-

Programare Web in bash si Perl

  • Categorie: Carti
  • Scris de Sule Oliver
  • Accesări: 1934
Programare Web in bash si Perl

Lucrarea descrie în detaliu unul dintre cele mai folosite standarde de programare pe partea server a aplicaţiilor destinate Web-ului: CGI, punând un accent deosebit asupra elaborării de aplicaţii CGI în două dintre limbajele de tip script, larg utilizate pe platforma Linux: shell-ul bash şi limbajul Perl. Alături de ilustrarea celor mai interesante şi mai utile caracteristici ale acestor limbaje, autorii insistă asupra prelucrării practice a datelor prin intermediul serverelor de baze de date relaţionale  şi a documentelor XML. De asemenea, lucrarea poate fi considerată o iniţiere utilă în problematica limbajelor script bash şi Perl, instrumente indispensabile în administrarea şi programarea în principal a mediilor Linux, dar disponibile şi pe alte platforme.

Autor: Sabin Buraga, Victor Tarhon-Onu, Stefan Tanasa
Editura: Polirom
An aparitie: 2002
Vânzător: www.librarie.net

Utilizare Linux

  • Categorie: Carti
  • Scris de Sule Oliver
  • Accesări: 2048
Utilizare Linux

Concepută într-un stil accesibil şi direct, lucrarea se adresează atât începătorilor, cât şi utilizatorilor „consacraţi” ai altor platforme care doresc să migreze către Linux. Autorii folosesc o metodă instructivă pentru a familiariza cititorul cu Linux-ul, perceput în mod eronat ca „exotic” şi greu de abordat, dar apreciat pentru stabilitate, fiabilitate şi securitate, ca şi, paradoxal, pentru latura sa prietenoasă. Conceptele de bază şi noţiunile avansate sunt analizate în cinci paşi şi întregite cu un studiu de caz complex, prezentând o situaţie concretă de instalare, configurare şi utilizare a sistemului.

Autor: Sabin Buraga, Dragos Acostachioaie
Editura: Polirom
An apariție: 2004
Vânzător: www.polirom.ro

psd haking sdj flash_flex Network magazyn 3danimationmag  ECommerce Journal bsd FlashFlex.com Data Center Manager software.com.pl securitymag.pl businesscoachingmag  Blozilla.net

 
  1. Distributii
  2. Tags
  3. Postari
Kaella

Hits:3184

ArchBang

Hits:2985

Knoppix

Hits:2968

Oracle Linux

Hits:2988

Mageia Linux

Hits:2830

Salix

Hits:2559

Partener acreditat ROTLD și EURID pentru înregistrare Domenii. Noi oferim soluții la problemele tale: