A+ A A-
QuickTime

QuickTime

  • Categorie: Software
  • Scris de Sule Oliver
  • Accesări: 3810

Ţi-ar plăcea să zbori cu un covor magic?

Fie creați materiale pentru telefoanele mobile, stații de radiodifuziune onlinesau aplicații web, ori sunteți un dezvoltator software care caută noutatea, QuickTime vă oferă cea mai cuprinzătoare platformă multimedia. Cu o configurație solidă în care poți avea încredere, împreună cu o serie de caracteristici inovatoare care aduc cele mai noi standarde multimedia, QuickTime este alegerea potrivită pentru realizarea materialelor media digitale.

Massive Cross

Când distribuiţi materialele dvs. În format QuickTime, în mod automat veți avea acces la cea mai puternică platformă media. Aceasta este disponibilă atât pentru platforma Windows cât și Mac, QuickTime este o platformă adresată maselor, îndrăgită de mii de profesioniști și simpli utilizatori.

QuickTime este cea mai bună platformă care oferă soluţii complete. Cu software-ul liber QuickTime, vă permite să redați evenimentele live. Împreună cu QuickTime Streaming Server transmiteți în direct, ori la cerere, materialele dvs. QuickTime oferă un cost eficient, pentru soluțiile end-to-end.

QuickTime permite crearea, transmiterea și redarea standardelor bazate pe multimedia, inclusive codecul H.264. Interfaţa Player-ului QuickTime este simplă, permiţând audienței să se concentreze asupra mesajelor dvs. QuickTime este uşor de folosit și vă permite să încorporați filme QuickTime într-un site Web.

Flexibilitate

Puteți crea materiale captivante și interactive pentru clienţii dumneavoastră folosind o varietate mare de tipuri mass-media şi chiar dincolo de formatele audio și video. Formatul QuickTime este o piesă de bază, care vă permite să combinaţi aproape orice material mass-media (audio, video, imagini statice, text, VR, capitole şi chiar limbi alternative) într-un film unic. Puteţi automatiza materialul dvs. media pe ambele sisteme Mac şi Windows cu AppleScript şi Automator.

Folosește QuickTime

Mulţi dintre creatorii de astăzi a aplicaţiilor multimedia se bazează pe QuickTime pentru a realiza materiale complexe mass-media. QuickTime conţine un set bogat de API-uri pentru a putea manipula aproape orice tip de format audio sau video. Folosind QuickTime este uşor de realizat cel mai complex material multimedia care să satisfacă cele mai înalte dorințe și pretenții.

Descarcă: QuickTime

psd haking sdj flash_flex Network magazyn 3danimationmag  ECommerce Journal bsd FlashFlex.com Data Center Manager software.com.pl securitymag.pl businesscoachingmag  Blozilla.net

 
  1. Distributii
  2. Tags
  3. Postari
Kaella

Hits:3376

ArchBang

Hits:3207

Knoppix

Hits:3176

Oracle Linux

Hits:3198

Mageia Linux

Hits:3004

Salix

Hits:2758

Partener acreditat ROTLD și EURID pentru înregistrare Domenii. Noi oferim soluții la problemele tale: