A+ A A-
iPod

iPod

  • Categorie: iPod
  • Scris de Sule Oliver
  • Accesări: 2722

Remixat pentru tine.
iPod nano cu Multi-Touch este proiectat să fie uşor de folosit, intuitiv şi distractiv - exact ca muzica. Şi este şi mai mic, pentru ca muzica să joace un rol mare în orice faci. iPod nano a fost complet reproiectat cu Multi-Touch - aceeaşi tehnologie care face ca iPhone, iPad şi iPod să fie atât de grozave. Acum e de două ori mai mic şi mult mai uşor de folosit. Iar tot ceea ce vrei să asculţi e la o atingere distanţă.

 

Dă culorile mai tare.

Cu un design suplu din aluminiu eloxat şi şapte culori intense, iPod nano se afirmă puternic: cu siguranţă, eşti gata de distracţie.

 

Pixeli care vibrează.

Dă-te mare cu grafica albumelor tale, cu fotografii şi cu wallpaper-ul asortat pe ecranul color de 1,5 inchi, cu rezoluţie de 240x240 pixeli. Este mic dar uluitor.

Noua clemă încorporată te ajută să te mişti în ritmul muzicii. Trebuie doar să-ţi prinzi iPod nano de mânecă, jachetă sau geantă. Şi oriunde mergi, melodiile tale favorite sunt exact unde le vrei. Conectorul cu 30 de pini încorporat îţi poate conecta uşor iPod-ul nano la sistemul de boxe din maşină, la difuzoarele de acasă şi la multe alte produse făcute pentru iPod.

Pe măsura degetelor tale.

iPod nano este cu 46% mai mic, cu 42% mai uşor şi 100% proiectat pentru muzică cu Multi-Touch. Are mărimea perfectă pentru atingeri şi alunecări, deci vârfurile degetelor tale se vor simţi în largul lor.

Esenţialele Multi-Touch.

 

Ecran principal

Alunecă cu degetul spre stânga pentru pictograme suplimentare. Ca să revii la Ecranul principal alunecă cu degetul spre dreapta, sau ţine apăsat oriunde.

 

Multi-Touch

Atinge pentru a selecta elemente. Alunecă cu degetul în jos sau în sus pentru a naviga prin liste. Roteşte ecranul folosind două degete. Atinge de două ori pentru a mări fotografii.

 

Ecrane principale personalizate

Atinge o pictogramă şi menţine atingerea până vibrează, apoi deplaseaz-o într-un alt loc. Când ai terminat, apasă Hibernare / Reactivare.

 

Butoane pentru melodii

Atinge coperta unui album pentru a afişa butoanele pentru melodii. Alunecă spre stânga pentru a vedea butoanele Repeat, Genius şi Shuffle. Scutură iPod nano pentru a asculta aleator melodiile.

 

Genius

Atinge Genius Mixes pentru a asculta melodii care merg bine împreună. Sau creează un playlist Genius redând o melodie care îţi place şi atingând butonul.

 

Radio FM

Atinge pentru a afişa butoanele radio. Mişcă discul radioului pentru a schimba posturile sau atinge pentru a seta posturile preferate. Alunecă spre stânga pentru a afişa butoanele Live Pause.

 

Genius

Imaginează-ţi că asculţi o melodie care îţi place foarte mult şi vrei să menţii atmosfera. Tot ce trebuie să faci este să atingi Genius.

 

Radio FM

Călătoreşte prin eter cu iPod nano. Selectorul de canale FM îţi indică artistul, melodia sau programul pe care îl asculţi.

 

Fitness

Noul design al iPod nano te ajută să te menţii în formă. Este portabil şi poate fi prins de haine, ceea ce îl face sprinten la jogging, plimbare sau sală.

 

iTunes

iTunes este cel mai bun mod de a-ţi încărca iPod nano cu cea mai nouă muzică, cele mai noi podcasturi, audiobook-uri şi altele.

 

Accesibilitate

iPod nano are caracteristici de accesibilitate care ajută persoanele cu dizabilităţi să se bucure de muzică, audiobook-uri şi altele.

 

Mai multe: www.apple.com

psd haking sdj flash_flex Network magazyn 3danimationmag  ECommerce Journal bsd FlashFlex.com Data Center Manager software.com.pl securitymag.pl businesscoachingmag  Blozilla.net

 

Secure Ninja's (ISC)2 CISSP training and certification boot camp is also available in day, weekend or evening sessions in Washington, DC or boot camp only options in San Diego, CA, Dallas, TX, Montreal, Canada or London, England. www.secureninja.com

  1. Distributii
  2. Tags
  3. Postari
Kaella

Hits:3376

ArchBang

Hits:3208

Knoppix

Hits:3176

Oracle Linux

Hits:3199

Mageia Linux

Hits:3004

Salix

Hits:2758

Partener acreditat ROTLD și EURID pentru înregistrare Domenii. Noi oferim soluții la problemele tale: