A+ A A-
iPad

iPad

  • Categorie: iPad
  • Scris de Sule Oliver
  • Accesări: 2581

Retina Display pe iPad face ca lucrurile să pară clare și realiste. Textul este extrem de clar. Culorile sunt vibrante. Fotografii și clipuri video sunt bogate în detalii. Toate datorită puterii sale de 3.1 mega pixeli. Este cea mai bună imagine, ne ce poate fi afișată pe un dispozitiv mobil.

Noul cip A6X interiorul iPad este de două ori la fel de rapid ca orice cip din generația anterioară A5X și oferă de până la două ori mai multă performanța grafică, fără a sacrifica durata de viață a bateriei. Ceea ce înseamnă că, chiar și cele mai avansate aplicații sunt clare, rapide și incredibil de animate.

Apps pentru iPad și nimic altceva. Există 275000 de aplicații concepute special pentru iPad. Aceste aplicații sunt stocate pe categorii și pot fi utilizate pentru: petrecerea timpului într-un mod distractiv, realizarea unei prezentări interesante sau o lecție școlară mai inspirată. Toate acestea direct de pe iPad-ul.

Noul iPad cu Retina Display deține caracteristici avansate Wi-Fi, fiind de două ori mai rapid ca orice alt iPad din generația anterioară. Acum puteți accesa în mai multe moduri sau locuri rețelele de date din întreaga lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

Homepage: www.apple.com

psd haking sdj flash_flex Network magazyn 3danimationmag  ECommerce Journal bsd FlashFlex.com Data Center Manager software.com.pl securitymag.pl businesscoachingmag  Blozilla.net

 

Secure Ninja's (ISC)2 CISSP training and certification boot camp is also available in day, weekend or evening sessions in Washington, DC or boot camp only options in San Diego, CA, Dallas, TX, Montreal, Canada or London, England. www.secureninja.com

  1. Distributii
  2. Tags
  3. Postari
Kaella

Hits:3376

ArchBang

Hits:3208

Knoppix

Hits:3176

Oracle Linux

Hits:3199

Mageia Linux

Hits:3004

Salix

Hits:2758

Partener acreditat ROTLD și EURID pentru înregistrare Domenii. Noi oferim soluții la problemele tale: