A+ A A-
iMac

iMac

  • Categorie: iMac
  • Scris de Sule Oliver
  • Accesări: 3252

Luminozitate totală fără să aștepți. Acesta este marele avantaj al ecranului iMac cu retroiluminare LED. Spre deosebire de majoritatea ecranelor, care ajung la luminozitate maximă după ce se încălzesc, ecranul cu retroiluminare LED se luminează instantaneu şi uniform. De asemenea, retroiluminarea LED îţi oferă un control mai mare asupra luminozităţii ecranului. Astfel, poţi regla foarte precis ecranul iMac pentru o imagine perfectă chiar și în cea mai întunecoasă dintre încăperi.

Mai mulţi pixeli. Imagine mai bună.

Noul iMac oferă un număr generos de pixeli. Ecranul de 21,5 inchi, cu rezoluţia de 1920 x 1080, are cu 17% mai mulţi pixeli decât cel al iMac-ului anterior de 20 de inchi. Ecranul de 27 inchi, cu rezoluţia de 2560 x 1080, are cu 78% mai mulţi pixeli decât cel al iMac-ului anterior de 20 de inchi. Iar raportul de contrast de 1000:1 îți oferă culori mai vii şi nuanţe de negru mai închise. Toate acestea într-un ecran widescreen cu un un format al imaginii de 16:9 – acelaşi cu al unui televizor HD.

Incredibil din orice unghi.

Noul ecran iMac asigură o vizionare optimă din orice punct al încăperii datorită tehnologiei de afişare premium denumite In-Plane Switching (IPS). IPS îți oferă imagini luminoase cu o excelentă consistenţă a culorilor – chiar dacă privești ecranul din lateral.

Cel mai rapid iMac

Modelele iMac de 21,5 şi 27 de inchi sunt echipate cu procesoare Intel Core 2 Duo rapide cu frecvenţe de până la 3,33 GHz. Puterea de calcul quad-core este reprezentată în cazul modelului iMac de 27 de inchi de procesorul Intel Core i5 de 2,66 GHz sau de procesorul Intel Core i7 de 2,8 GHz. Cele patru nuclee furnizează de până la 2x performanţe mai bune pentru aproximativ orice activitate efectuezi: gestionare de fotografii, editare de clipuri video în format HD, chiar şi jocuri 3D care solicită intens placa video.1 Mai mult, datorită faptului că Mac OS X Snow Leopard este conceput pentru a profita la maxim de arhitecturile Intel dual-core şi quad-core, vei obţine cele mai bune performanţe posibile.
Plăci grafice tunate
Fiecare iMac vine cu plăci grafice de înaltă performanţă care fac jocurile să ruleze fără cusur, fotografiile să se încarce mai rapid şi aplicaţiile profesionale să funcţioneze mai bine. Dacă doreşti plăci grafice şi mai rapide, alege un iMac cu procesor grafic ATI mai avansat.

Mai multă memorie şi spaţiu de stocare.


Noul iMac este livrat în configuraţie standard cu 4 GB de memorie DDR3 la 1066 MHz, cu posibilitate de extindere în cele patru fante SO-DIMM ale sale de până la 16 GB, astfel încât să poţi rula simultan mai multe aplicaţii. Unitatea hard disk Serial ATA cu o capacitate de până la 2 TB,2 îţi permite să acumulezi nenumărate fotografii, clipuri video şi fişiere muzicale.
Wi-Fi încorporat.
Tehnologia wireless 802.11n de mare viteză este încorporată în iMac. Iar cu dispozitivul de stocare în reţea Time Capsule sau cu staţia de bază AirPort Express , fiecare computer din fiecare cameră se poate conecta wireless la iMac, la Internet sau la alt computer.3 Prin această reţea oricine poate printa, naviga pe Internet sau chiar reda muzică wireless din iTunes prin intermediul echipamentului tău stereo.

Tastatură wireless

iMac elimină complet dezordinea de cabluri, fiind livrat împreună cu o tastatură wireless care face echipă bună cu Magic Mouse wireless. Această tastatură discretă ocupă cu 24% mai puţin spaţiu decât tastaturile mai mari. Nu există tastatură numerică, lucru ce îţi permite să aşezi confortabil mouse-ul lângă tastatură. Funcţia Bluetooth încorporată elimină din start necesitatea conectării vreunui cablu.

Magic Mouse wireless

Uită tot ceea ce ştii despre mouse. Fiecare iMac vine cu Magic Mouse wireless: primul mouse Multi-Touch din lume. Foloseşte-l şi te vei întreba cum te-ai descurcat fără el până acum. Nu există bilă sau rotiță de derulare, cablu sau buton vizibil.
În schimb, Magic Mouse utilizează tehnologia Multi-Touch, care îţi permite să controlezi orice prin gesturi simple. Încearcă-l şi vei descoperi că Magic Mouse îţi schimbă modul de interacţionare cu computerul. Software-ul inclus îţi permite să configurezi Magic Mouse în orice mod doreşti. Designul neted și unitar este gândit atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci. În plus, acceptă efectuarea de clic pe două butoane – fără butoane. Magic.


Clic

Fă clic sau dublu clic oriunde. Întreaga suprafaţă este un buton.

Clic pe două butoane

Configurează clic pe două butoane (clic dreapta) în System Preferences.

Derulare 360º

Derulează cu un singur deget pentru a te deplasa pe verticală sau orizontală.

Mărire ecran

Ţine apăsată tasta Control şi derulează cu un deget pentru a mări ecranul.

Atingere cu două degete

Deplasează două degete la stânga şi la dreapta pentru a merge înainte sau înapoi în Safari sau iPhoto.

Camera iSight

Priveşte mai atent: În partea superioară a iMac-ului, în spatele ecranului din sticlă, este ascunsă o cameră iSight. Folosește-o împreună cu aplicaţia iChat și poți fi, virtual, oriunde. Conversează prin video chat cu până la trei prieteni, partajează un material video cu un coleg sau prezintă-i-l unui client.4 Foloseşte camera iSight împreună cu aplicaţia Photo Booth pentru a crea efecte foto distractive. Nu trebuie să iroseşti timp preţios pentru a instala software-uri sau pentru a configura camera. Precum în cazul tuturor dispozitivelor Mac, iSight funcţionează de la sine.

Mini DisplayPort

Portul Mini DisplayPort îţi permite să conectezi un monitor extern, inclusiv ecranul Apple LED Cinema Display, la computerul tău iMac. În cazul modelului 27-inch iMac, acelaşi port are inclusiv rol de intrare. Astfel, poţi conecta orice sursă externă care are o ieşire DisplayPort, inclusiv un MacBook sau un MacBook Pro, şi folosi iMac-ul ca monitor.

Montare pe perete.

Acum ai ocazia să-ţi manifeşti aprecierea faţă de iMac-ul tău montându-l la loc de cinste. Modelul 27-inch iMac este compatibil cu kitul de montare VESA care poate fi utilizat împreună cu dispozitive şi braţe articulate pentru montarea pe perete.

Fantă pentru carduri SD.

Transferă fotografiile şi materialele tale video de pe iMac la fel de rapid ca atunci când le creezi. Noul iMac are încorporată o fantă pentru carduri SD. Nu trebuie decât să introduci cardul de memorie al camerei tale şi să imporţi fotografii în iPhoto. Apoi, organizarea fotografiilor în funcţie de persoanele din acestea, partajarea lor online şi crearea de albume foto nu este decât o joacă.

USB şi FireWire

Adu iPod-ul, camera digitală, telefonul mobil şi unitatea externă de hard disk. Orice are cablu se poate conecta la unul dintre porturile iMac. Patru porturi USB 2.0 şi unul FireWire 800 îți oferă nenumărate posibilităţi de conectare a dispozitivelor periferice.

 

Mai multe pe: www.apple.com

psd haking sdj flash_flex Network magazyn 3danimationmag  ECommerce Journal bsd FlashFlex.com Data Center Manager software.com.pl securitymag.pl businesscoachingmag  Blozilla.net

 

Secure Ninja's (ISC)2 CISSP training and certification boot camp is also available in day, weekend or evening sessions in Washington, DC or boot camp only options in San Diego, CA, Dallas, TX, Montreal, Canada or London, England. www.secureninja.com

  1. Distributii
  2. Tags
  3. Postari
Kaella

Hits:3376

ArchBang

Hits:3208

Knoppix

Hits:3176

Oracle Linux

Hits:3199

Mageia Linux

Hits:3004

Salix

Hits:2758

Partener acreditat ROTLD și EURID pentru înregistrare Domenii. Noi oferim soluții la problemele tale: