A+ A A-

iMac

 • Categorie: iMac
 • Scris de Sule Oliver
 • Accesări: 3250
iMac

Luminozitate totală fără să aștepți. Acesta este marele avantaj al ecranului iMac cu retroiluminare LED. Spre deosebire de majoritatea ecranelor, care ajung la luminozitate maximă după ce se încălzesc, ecranul cu retroiluminare LED se luminează instantaneu şi uniform. De asemenea, retroiluminarea LED îţi oferă un control mai mare asupra luminozităţii ecranului. Astfel, poţi regla foarte precis ecranul iMac pentru o imagine perfectă chiar și în cea mai întunecoasă dintre încăperi.

Citește mai departe:iMac

Mac mini

 • Categorie: iMac
 • Scris de Sule Oliver
 • Accesări: 3102
Mac mini

Memorie şi procesoare.
Mac mini este mare într-un spaţiu mic. Echipat fie cu 2 GB, fie cu 4 GB de memorie, Mac mini îţi oferă o cantitate dublă de memorie față de modelele din generaţia anterioară. Deci poţi executa simultan mai multe aplicaţii. De asemenea, beneficiezi de un procesor Intel Core 2 Duo cu frecvenţa de 2,26 GHz sau 2,53 GHz, o magistrală frontală hiperrapidă cu frecvenţa de 1066 MHz şi 3 MB de memorie cache L2.

Citește mai departe:Mac mini

Nehalem

 • Categorie: iMac
 • Scris de Sule Oliver
 • Accesări: 3278
Mac Pro

Multe procesoare quad-core sunt compuse din două pastile separate, ceea ce înseamnă că o parte din datele memorate în cache trebuie să călătorească în exteriorul procesorului pentru a ajunge de la un nucleu la altul. Acesta nu este un mod eficient de accesare a informaţiilor. Îţi prezentăm procesorul Quad-Core Intel Xeon „Nehalem”. Datorită arhitecturii sale pe 64 de biţi, cu o singură pastilă, cei 8 MB ai memoriei cache L3 complet partajate sunt disponibili imediat pentru fiecare dintre cele patru nuclee ale procesorului.

Citește mai departe:Nehalem

psd haking sdj flash_flex Network magazyn 3danimationmag  ECommerce Journal bsd FlashFlex.com Data Center Manager software.com.pl securitymag.pl businesscoachingmag  Blozilla.net

 

Secure Ninja's (ISC)2 CISSP training and certification boot camp is also available in day, weekend or evening sessions in Washington, DC or boot camp only options in San Diego, CA, Dallas, TX, Montreal, Canada or London, England. www.secureninja.com

 1. Distributii
 2. Tags
 3. Postari
Kaella

Hits:3375

ArchBang

Hits:3206

Knoppix

Hits:3174

Oracle Linux

Hits:3197

Mageia Linux

Hits:3001

Salix

Hits:2757

Partener acreditat ROTLD și EURID pentru înregistrare Domenii. Noi oferim soluții la problemele tale: